Preguntes freqüents

En aquest apartat trobaràs resposta als dubtes més habituals dels nostres clients. Si tens alguna consulta que no apareix en aquest llistat pots contactar amb nosaltres i atendrem la teva petició tan aviat com ens sigui possible.

Es permeten nens de qualsevol edat. Aquests, per allotjar-se, han d’anar acompanyats dels pares, tutors o persones legalment autoritzades.

En reserves des de la nostra web s’accepta el pagament amb targeta de crèdit (Visa, Euro/Mastercard, Maestro i American Express) així com el pagament mitjançant PayPal.

En reserves directes mitjançant telèfon o correu electrònic, es podrà pactar amb l’hostal el pagament mitjançant transferència bancària o Bizum. Cal tenir en compte que en els pagaments per transferència, la reserva no serà efectiva fins que no es lliuri el comprovant de pagament. Per això, aquesta opció només estarà disponible en reserves a 7 dies vista.

La tarifa de l’impost sobre les estades en establiments turístics, aprovada a la Llei 5/2020, de 29 d’abril, és 0,60 € + 10% IVA.

El pagament d’aquest impost l’han de pagar tots els hostes i s’abonarà al moment del check-out.

Ampliació:

  • Per ampliar la teva estada el millor és que contactis directament amb nosaltres via telèfon (núm: 650 635 090) i comprovarem la disponibilitat. Si l’habitació assignada està disponible, es podrà formalitzar l’ampliació sense cap problema. Si l’habitació assignada no està disponible els dies que voleu ampliar, l’hostal podrà oferir un canvi d’habitació.

Reducció:

  • En cas que abandoneu l’hotel abans de la data prevista, no es garanteix la devolució de les nits no gaudides.

Hi ha connexió a internet mitjançant WIFI i contrasenya privada amb senyal des de totes les habitacions i espais de l’hostal. L´ús del WIFI és totalment gratuït per als nostres clients.

L’hostal s’ubica a un petit poble de muntanya. L’hostal no disposa d’aparcament privat, però hi ha aparcament a l’aire lliure i totalment gratuït a 1 minut a peu des de l’hostal.

  • Entrada a partir de les 15.00 h o abans segons disponibilitat.
  • La sortida habitual es fa fins a les 11:00 h. Amb prèvia reserva podeu contractar el Late Check-Out i comprovarem la disponibilitat.

L´hostal disposa de dues habitacions on s´accepten gossos i està especificat degudament en els detalls de cada habitació. En aquestes dues habitacions el preu no varia.

Si es donés el cas que algun client es presenta amb gos tenint una habitació reservada on no s’accepten gossos, hi ha la possibilitat que l’hostal li doni l’opció de quedar-se amb un càrrec de 40 € per fer front a les tasques de desinfecció .

Però recalquem, és una possibilitat! Si l’hotel té ocupació continuada de les habitacions sense mascotes, el check-in amb gos no serà possible de cap manera.

Aquestes normes són de compliment obligat per a tots els nostres clients:

  • NO es pot fumar a cap estada i espai de l’hostal.
  • NO es poden fer ni festes ni esdeveniments.
  • NO es pot fer soroll de les 22:00 a les 8:00.
  • Cal respectar la tranquil·litat de tots els hostes. Es recomana no parlar alt i per descomptat no cridar a cap espai de l’hostal.